باشگاه تراکتور پس از آخرین تغییراتی که در مدیریت این باشگاه به وقوع پیوست به لاک انفعالی فرو رفته و نه تنها حالت منفعل تمام معنا داشته است بلکه معدود اقداماتش نیز تخطی از موازین قانونی بوده که برای یک باشگاه حرفهای جای بسی تأمل دارد.
باشگاه تراکتور اخیراً قبل از برگزاری مسابقاتش در لیگ برتر فوتبال درباره نتیجه بازی مسابقه پیشبینی برگزار و جوایزی را برای برندگان اهدا میکند که این کار خلاف قوانین و مقررات فدراسیون فوتبال بوده و مصداق بارز شرطبندی است.
از سویی مورد دیگری که برای اقدامات غیرقانونی در باشگاه تراکتور باید متذکر شد اطلاعیه این باشگاه و فراخوان ثبتنام بانوان برای ترم زمستان مدرسه فوتبال تراکتور است.
باشگاه تراکتور درحالی در قسمتی از اطلاعیه ثبتنام ترم زمستان از بانوان زیر ۱۶ سال برای حضور در این ترم دعوت کرده است که این باشگاه در بخش بانوان هیچ تیمی نداشته و فاقد مجوز برای فعالیت در این بخش است.
این اقدامات وقتی عجیب به نظر میرسد که هوشنگ نصیرزاده مرد قانون فوتبال ایران به عنوان معاون ورزشی در باشگاه تراکتور مشغول بکار است و اگر فقدان تخصص سجاد سیاح مدیرعامل غیرورزشی را نادیده انگاریم، بروز آنها در حضور نصیرزاده به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست.
همچنین باید به رویکرد رسانه رسمی باشگاه تراکتور نیز اشاره کرد که از زمان روی کار آمدن سجاد سیاح به عنوان مدیرعامل جدید این باشگاه کاملا تغییر یافته و فعالیت آن به یک سری مسایل سطحی همچون مسابقه پیشبینی و یادداشتهای یک طرفه خلاصه شده است.
همراستا با رسانه رسمی، ضعف کارکرد در مدیرعامل جدید باشگاه تراکتور هم قابل مشاهده است جایی که سیاح حداقل در ظاهر جز یک نامه اعتراضی، یادداشت خبری! و انتصاب روز جمعه هیچ فعالیت دیگری نداشته و در این چند صباح از رسانهها نیز گریزان بوده است!
باید دید با این فعل و انفعالات رخ داده، عمر مدیریت مدیرعامل جدید در باشگاه تراکتور چقدر خواهد بود و آیا سجاد سیاح نیز به سرنوشت مدیران قبلی این باشگاه دچار شده و غزل خداحافظی را زودهنگام خواهد خواند یا خیر؟